Да направиш дом от...транспортен контейнер? Вижте как!


Виждали сме хора да превръщат в дом какви ли не ограничени по своя размер пространства - миниатюрни къщи, изградени както от традиционни тухли и хоросан, така и от дървени силози за зърно; изоставени складови бази; каравани и т.н. Сега представяме на вниманието ви този транспортен контейнер, който с малко въображение и креативност, се е превърнал в уютен дом.


Дизайнът на "къщата" използва максимума от малкото пространство и предлага достатъчно място за обособяване на всички необходими стаи.


Тук могат да бъдат настанени до 4 души едновременно, като всъщност контейнерът наистина се отдава под наем и се рекламира като модерна дестинация за вашата ваканция. Има достатъчно място за организиране на парти или вечеря на терасата на покрива, до която се стига по стълба от едната страна на контейнера.



Вътрешната декорация е в топли пастелни тонове и LED осветление. Има и плъзгаща се стъклена врата, която води към терасата, а същата врата е поставена и към банята.



Когато къщата-контейнер е свободна, цялата предна фасада е покрита, благодарение на подвижния покрив, който виси над терасата и може да бъде сгънат надолу.









Коментари

Популярни публикации