Кои сме ние?

Здравейте на всички, които по една или друга причина сте попаднали на блога на "Профинитум" ЕООД!

Наскоро стъпихме на българския пазар и въпреки че засега сме малка фирма, имаме амбициите да се развиваме с бързи темпове и да се превърнем в едни от лидерите в сферата на строителния бизнес.
Разполагаме с изграден екип от опитни професионалисти, които могат да дадат своето експертно мнение в областта на управлението на строителни проекти и да отговорят на всички ваши изисквания, свързани с време, бюджет или качество.
Високо квалифицираните ни проектанти ще изработят вашите чертежи на Auto CAD в кратки срокове и на конкурентна цена, докато строителните ни инженери ще имат отговорността по цялостния процес по координация, планиране и управление на проекта ви. Те имат необходимия опит и умения да координират всички свързани страни - от инвеститори и архитекти, до техници и консултанти.
И това не е всичко - гордеем се с факта, че все повече чуждестранни компании се възползват от услугата ни за аутсорсинг на административно обслужване. Защо да губите ценно време и пари в намирането на качествени кадри, които да се занимават с вашето счетоводство, фактуриране, изготвяне на презентации, отчети и фирмени сайтове, след като можете да прехвърлите всички тези ежедневни дейности на опитните администратори на Профинитум?
Гарантирано ще обърнем внимание на нуждите на вашия бизнес, затова се свържете с нас още днес!

Открийте контактната ни информация в нашия сайт: http://www.profinitum.com/
...или ни намерете директно на следните телефони: 02/41 97 880; 0893 310 966.

Ако смятате, че е по-удобно, се свържете с нас по e-mail: info@profinitum.bg

Профинитум ЕООД - Вашият международен бизнес партньор!

Коментари

Популярни публикации