Управление на строителни проекти

Както вече разбрахте, Профинитум действа в четири основни области: управление на строителни проекти, проекти с недвижими имоти, предоставяне на услуги по чертане на CAD и административно обслужване.

Във всяка една от изброените сфери на дейност са заети опитни кадри, чиято главна задача е да разберат нуждите на нашите клиенти и да отговорят на изискванията им. В настоящия текст искаме да ви запознаем малко по-подробно с първата от тези услуги, а именно – управлението на строителни проекти.

Ние можем да се заемем с управлението на всички аспекти на вашия строителен проект. Техническите ни ръководители имат грижата да осигурят цялостния процес по координация, планиране и управление според предварително зададените от вас крайни срокове, фиксиран бюджет и качество на изпълнението.

Професионалистите ни имат необходимите опит и умения да координират всички свързани с процеса страни: предприемачи, инвеститори, архитекти, проектанти, техници, консултанти и т.н. докато не доведат проекта ви успешно до самия край.


Доверете ни изпълнението на строителния ви проект – ние ще отговорим на всички ваши изисквания!

Коментари

Популярни публикации