Трите основни предимства на аутсорсинга, които да ви накарат да се възползвате от услугите на Профинитум

За никого не е тайна, че аутсорсингът се е превърнал в една от най-популярните и предпочитани форми на работа в цял свят. От делегирането на външни компании на извършването и управлението на онези операции (или цели процеси), които не се включват в основната дейност на клиента, се възползват редица компании от различни браншове, а дори и държавни институции. 

Какви обаче са предимствата на аутсорсинга?

1. Когато изберете да прехвърлите периферните дейности на вашата компания на външен изпълнител, вие ще имате възможността да се фокусирате върху съществените процеси и да отделите нужните време и внимание на реализирането на целите на организацията. 

2. Също така лесно, бързо и на достъпна цена ще имате достъп до квалифицирани кадри, чийто значителен опит в съответната област ще ви гарантират качественото изпълнение на услугата.

3. Избирайки аутсорсинга вие завинаги освобождавате организацията си от необходимостта да създава и поддържа инфраструктура и специалисти, с които да осигурява даден спомагателен процес. За всичко това грижата ще има външен изпълнител, който ще се съобрази с изискванията ви и ще поеме отговорността в случай на некачествено изпълнение.

Много наши международни клиенти вече довериха административното си обслужване на Профинитум и се убедиха в предимствата на аутсорсинга. Финансовите преимущества заедно с професионалния подход на нашите служители са доказателство за положителния ефект както от цялостния, така и от частичния аутсорсинг на административни услуги.

Сред портфолиото от услуги, които могат да бъдат поети от висококвалифицираните администратори на Профинитум, се нареждат:

  • Основно административно обслужване и счетоводство;
  • Фактуриране и водене на отчетност;
  • Изготвяне и поддържане на фирмен уеб сайт;
  • Профили в социалните мрежи;
  • Подготвяне на фирмени презентации;
  • Превод на документи на различни чужди езици.


Ще обърнем внимание на изискванията ви и ще предложим индивидуални решения на всички ваши административни нужди!

Открийте ни тук: http://www.profinitum.com/връзка_с_нас

Коментари

Популярни публикации